24 Haziran 2013 Pazartesi

Merhaba,

kitabımda yer alacak bir bölümü  paylaşmak istiyorum sizlerle.... 

YOL AYRIMI

CA … iki harf yan yana gelir de nasıl çok yönlü travma olur ? 

Eğer ne anladığımız ile orantılı ise yaşam ve yaşananlar… Öyleyse doğru anlamalıyız yaşananları ya da yaşanabilecekleri… Silkelenip; öğretilenin peşinden değil, kendi ruhumuzun müziğinden dinlemeliyiz ‘ nedir ? ne değildir? ’ CA …. 

Eğer kişiselleştirmez, önyargısız ve objektif bakabilirseniz; hayatınızda öncesi ve sonrasının yol ayrımıdır CA. Sağlıklı yaşamaktır, hayattan tad almaktır, sahip olduklarının hatta farkında bile olmadığın birçoklarının farkına varmaktır. Seni tehdit eden tüm hücrelerin sonudur CA. Giderken yanında sağlıklı hücreler de götürür, sarsar, hırpalar, bedende değişimler olur, saçlar ayrı bir travma ile dökülür ama siz hep bilirsiniz bitecek bu süreç…. CA gidici, siz kalıcısınız… 

Sağlığa ve kaliteli yaşama giden yolda bir tüneldir CA. Tünelin sonundaki ışıktır, sağlıklı yaşam için anahtardır… Bilirseniz sizi bekleyen güzellikleri ya da her şeyin güzel olması ile ilgiliyse tüm niyet ve hayalleriniz…. İşte sizin gerçekliğinizde olacaklar da; düşündükleriniz ve hayal ettiklerinizdir…. 

Masal okur gibi değil, ruhunuzu katmadan ( dile pelesenk olmuş söylemler) değil, sadece birileri 'böyle yaparsan iyi olur' dediği için değil… Tam irade ile ruhunuzu, yüreğinizi, hedefinizi, isteklerinizi, yaşama azminizi, tüm şükür ve sevginizi katarak…. ruhunuz coşarak, inançla ve olacağını bilerek, tüm sistemin ve yüce ruhların, meleklerin sizin yanınızda olduğunu bilerek…. hizmet eden her varlığın, sizin tüm isteklerinize saygı gösterdiğini bilerek ve tevekkülle Tanrıdan isteyerek….. İşte çözüme giden ana yollardan biri…. 

Tüm bunları dünyadaki sürecinizde size ev sahipliği yapan bedeninizi hırpalamadan, yaşanmaz hale gelmeden önce yapın ki; süreç tamamlandığında, yaşayacak bedeniniz olsun… Tüm yaşantımızda göz ardı ettiğimiz bedenimizi, konforlu ve sağlıklı yaşamak için koruyalım …. 

Sevgiyle ve Sağlıkla kalın..... 31 MAYIS 2013 Gülçin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder